Att välja en mästare i LoL

League of Legends eller LOL är en av de populära online-spel nuförtiden som i huvudsak fängslade intresse och uppmärksamhet av en massa spelare runt om i världen. Det finns gott om spännande aspekter av spelet och många aktiviteter kopplade till det, och en av dessa är att välja en mästare.

Oavsett vad du ville vara en avatar av förstörelse, rovdjur i djungeln, eller om du har valt en viss spelstil. Alternativen är enorma, och dessa inkluderar väljer din mästare. I League of Legends eller LOL spel, har du all rätt att välja en mästare. Om du är en ivrig fan kan du vara bekant med det faktum att det finns hundratals LOL mästare att välja mellan. Men du måste notera att varje mästare kommer med en speciell blandning av Lore, konst och förmågor.

Välja din Champion

LOL mästare faktiskt kopplade till olika roller, som är en klar representation av deras inställning till strid. Dessa är följande:

 • Kämpar - Det är de dela ut och absorbera skador. Fighters engagera sig tätt till rätt brottet och balans. Förmågan hos de stridande spela en roll i att lindra eller amplifiera skador påträffas under större omständigheter.

  • Assassin -. Detta omedelbart gör sig av med mästare fienden genom att dra bort befallande kombinationer av attacker och kapacitet

   • Mage - Dessa beror huvudsakligen på användningen av kombinationen färdigheter i maximera skadestånd. Även mage kan hantera stora skador, är denna mjuka och utrymningsvägar är oftast saknas. Magiker beror på de olika trollformler att maximera skador på områden av attacker. Magiker är benägna när deras kompetens svalna.

    • Marksman - skytten attacker från området och använder sina kunskaper för att upprätthålla en säker och korrekt placering och ger mer eldkraft. Skytten är definierad med gemensamma egenskaper som konsekventa skador alla genom kampen, skickliga i det gäller att hålla ett avstånd från fiender och glas kanon med höga försvar men med ytterst låga försvar.

     • Support - Det här är en typ av mästare LOL som är känd för sin roll i att manipulera slagfält. Detta sker genom subtila sätt i stället för absoluta skada utgångar. Detta tar kontroll tillhandahålla visioner och dikterar karta kontroll.

      Det finns definitivt LOL mästare som du kan överväga. Det finns fortfarande många andra mästare att välja mellan, så att du bättre väger dina alternativ och besluta om de exakta roller som du vill spela. Du har all frihet att välja mästare som perfekt passar dig.