Att bli en ELO booster del II

Först behövde jag några grundläggande arbete för att få lite erfarenhet att jag kunde skriva i min ansökan. (Det finns en ansökningsbrev att varje booster har man skriver för att ansöka om en ELO boost jobb på en officiell ELO boost plats) Min första jobb var för mina vänner i League of Legends. Några av dem hade låg ELO så jag erbjöd mina tjänster för ett riktigt billigt pris för att praktiken. För att vara ärlig jag först hade vissa svårigheter. Det såg inte bra när jag började arbeta på ett konto men i stället för att vinna jag började förlora en del spel, kan ni tänka er. Anledningen till att detta hänt mig är att jag har varit spelar i de översta nivåerna för en så lång tid, att jag har glömt hur spelet fungerar när man har ett lag fullt av noobs, förtid och giftiga spelare. Det tog inte länge när jag insåg att detta är verkligen en ELO helvete att jag glömde en lång tid sedan på den tiden. Hur som helst fick jag snart tillbaka till min klassiska spelet stil. Jag började spela med över drivs mästare och inte plocka nerved sådana. I en vanliga spelet jag tröttnade på den första perioden av spelet. Från den punkten jag fortfarande var tvungen att ta hand. I en 5v5 ELO helvete spel är det lätt att tappa en redan vunnit matchen särskilt när du har en leaver en giftig spelare som bara använder sin tangentbordet kurs i chatten, och en matare. Nyckeln var att få mat och fokusera på vinna matchen. Jag blev snart upplevt på detta. Som jag gjorde riktigt bra framsteg på min väns konton jag kände att det var dags att börja leta efter en jobb på ett riktigt ELO boost företag. Jag skrev en ärlig ansökningsbrev med min tidigare erfarenheter med spelet. Eftersom det inte finns några skriftliga exempel på nätet Jag använde min egen kreativitet skapar ett brev som sticker ut från de andra. eftersom det visade sig senare var jag lyckas med det. Jag skickade ut mitt brev till många olika företag. Snart ett av dessa företag kom tillbaka till mig och de erbjöd mig en plats där ELO boot truppen. Att göra min plats tjänsteman, jag var tvungen att göra en try-out jobb för dem. Jag minns de exakta orderdetaljer. Mitt jobb var att öka en konto från platina I diamant IV eftersom kunden fastnat i platina för en tag och han vände sig till oss för att hjälpa honom. Jag var riktigt nervös om det eftersom jag inte har ökat någon att den höga innan platina var maximal att jag gjorde innan och jag var också nervös eftersom det var min provjobb. Lyckligtvis allt gick bra. Jag förlorade bara 2 spel och nådde diamant mycket snabb. Jag fick jobbet och jag var officiellt i systemet för ELO boosters där jag kan låsa in order att sidan tar emot. Nu har jag otaliga avslutat order bakom min rygg. Jag är glad att det hände detta sätt eftersom jag kan spela min favoritspel samtidigt som pengar som är ett absolut en stor sak för mig. Jag är glad att arbeta på BoostRoyal och vara i topp cirkel av boosters.