Att bli booster och ELO Part I

I denna artikel kommer en ELO booster dela sin resa från en vanlig League of Legends spelaren till en professionell hög ELO spelare som fungerar som han spelar spelet. En vän rekommenderade spelet till mig för några år sedan. Allt som jag minns är att jag blev beroende av spelet direkt. Jag slog nivå 30 snabbt med mina vänner och i slutet av säsongen såg vi Fnatic vinna Dreamhack, som förändrat vårt sätt att spela för evigt. Från den punkten började jag spela rankad spel. Efter taktik från Dreamhack och titta på proffs i spelet jag fann snart mig i de övre divisionerna i spelet. Vi vanligtvis spelas rang lagspel den tiden som gjorde det lätt för oss att arbeta på vår lagarbete som vi kopierat från de bästa lagen den tiden. Som några av mina stoppas spela spelet eller rankade laget rekryterat några nya medlemmar, men det var aldrig samma sak igen. När laget föll samman som var den tid då jag på allvar började spela solo efter spel. Först fann jag det svårt att spela på samma nivå som jag gjorde tidigare med mitt lag. Vissa skulle säga att detta är normalt, eftersom spela i ett lag är alltid lättare. Å andra sidan, när du startar ett solo spel du fortfarande kommer att få ett team. Nyckeln för mig att ge mitt bästa resultat var lära sig att hantera mitt team i solo kö spel. Medan du spelar rankas med vänner var det naturligt att ta kontakt med mina kompisar på ett trevligt sätt. i solo kö det är en helt ny berättelse. På grund av toxiciteten hos spelaren i nedre divisioner min solo rankad karriär började som ett skämt. Snart insåg jag att det finns knappt något som jag kan göra för att hjälpa mitt lag vinna matcher när det gäller kommunikation. Efter många försök och misslyckanden, var det peka när jag började arbeta på min ensamvarg spelstil. Det är en vanlig faktum att ELO boosters delar för vana att förlita sig enbart på sig själva. Och det var nyckeln till min framgång i solo rankad spel. Eftersom den punkten det tog mig en och en halv säsong för att se mig själv i utmanar tier. Det var en lång resa men det var värt det. När jag behärskar spelet och jag har vistas i de översta nivåerna ett tag nu, bestämde jag mig för att spela spelet för pengarna. Som professionell i en LCS lag jag inte en chans. Så jag bestämde mig för att göra det jag gör bäst, ELO öka.