Är LoL dö?

Om du inte har bott under en sten de senaste åren, förmodligen du förstår den gigantiska framgång MOBA spelet League of Legends (lol) har samlat ... Men det finns fortfarande en fråga alla ställer, "hur stor är League of Legends?" och "är League of Legends dö?"

Jo, eftersom Riot inte göra några offentliga uttalanden om det exakta antalet spelare, kan det vara svårt att ta reda på exakt hur många människor spelar, men genom att bedöma relevanta data kan vi hitta en realistisk siffra för den aktuella ligan of Legends spelarbas.

Analysera LoL Data

Huvud League of Legends webbplats genomgår en enorm popularitet ökar nyligen med en berömvärd placering i topp 500 Alexa hela världen (rankning 377) och rangordning 199 i USA.

Analysera de rankade spelar siffror på OP.GG visar också en ökning jämfört med det föregående året. Detta innebär fler och fler spelare att registrera dig för League of Legends eller tillbaka till att spela rankad igen.

Ta en snabb blick på tv-spels levande-streaming plattformar visar också League of Legends konsekvent i topp 3, med många stora banderoller fortsätter att spela spelet dagligen.

Min tankar

Personligen tror jag spelet mognar och långsamt växande.

Det är bara att vissa erfarna spelare som har spelat spelet för år på år inte längre kan njuta av det på samma sätt som de gjorde tidigare.

Det är helt normalt att människor blir äldre och hitta andra spel, eller helt enkelt sluta spel helt och hållet.

Till exempel när LoL KD / A kom ut kunde jag se massor av nya spelare delta i spelet och även erfarna spelare tillbaka. Kontroll sociala medier konton, verkade det som om det var alla människor talade om också!

Om League of Legends håller på att driva stora uppdateringar och innehåll såsom att samtidigt hålla på stadigt med konkurrens scenen, jag kan inte se League of Legends kommer nedförsbacke någon gång snart.

Så, League of Legends dö?

League of Legends verkligen inte fånga en hel del av allmänt intresse eller göra täta rubriker på samma sätt en del andra spel gör, men från min erfarenhet, de spel som gör de stora rubriker verkar bara leva för ett år i de flesta .

Utifrån de uppgifter ovan undersökte det verkar som om League of Legends är in-faktiskt inte dö, men långsamt mognande och ökar i popularitet.

Tack till Vexera en Discord DJ Bot för att skapa det här blogginlägget. Om du är ute efter att lägga till musik till din in-game röstkommunikation, kolla upp dem.

More posts
18 maj 2020

League of Legends: rankningssystem

League of Legends är en av de största PC-spel i Esports. Det ger ett taktiskt spel och ett brett urval av mästare, vilket gör spelet unikt, intensiv och kul.

Det är dock viktigt att sep...

Read more