Användbara verktyg för att League of Legends

League of Legends är ett spel som ständigt förändras. Även för några av de bästa spelarna ute, ibland kan det vara svårt att komma fram till en idiotsäker strategi när du spelar din Champions. Lyckligtvis finns det LoL verktyg där ute som kan hjälpa dig att spela ditt bästa. Dessa webbplatser och appar uppmuntrar dig att bli en bättre spelare. Du kan analysera dina pjäser, lära sig några fantastiska spelare runt om i världen, och upptäcka element i spelet som du kanske inte har känt existerat.

LoLSumo

LoLSumo är en app för din telefon. Du kan skriva in namnet på din summoner och direkt se vad din statistik ser ut. Det är som att ha ett spel expert på handen. Appen ger också tips för alla mästare. LoLSumo är perfekt för att analysera inte bara data, men att dina motståndare också. Det är perfekt för alla typer av League of Legends spelare som är ute efter att bli bättre i spelet.

OP.gg

OP.gg är en annan analys verktyg som gör några ganska fantastiska saker. Här kan du titta på repriser av fantastiska matcher som gör att du kan lära av de bästa. Det är en av de mer populära program som kan analysera dina matcher och gör att du kan se hur du rankas bland annat summoners. Alla League of Legends statistik du kan behöva, OP.gg har det. Om du behöver ta reda på vilket område du saknar när det gäller att spela, ladda ner omedelbart.

LoLclass

Den här webbplatsen är ett bra sätt för nybörjare att flytta upp i spelet. Det visar vem de bästa Champions är i varje position. Det gör att en ny spelare att fokusera på dem som är toppskiktet i den aktuella meta. LoLclass har också många guideböcker som tillåter dig att lära om varje mästare och analysera sin statistik. Fint skrivit blogginlägg på sajten hjälpa dig att få ännu mer spel kunskap från andra som vet LoL noggrant. Börja här om du vill se din statistik att öka dramatiskt.

Mobafire

Mobafire är en webbplats som är full av strategi bygger. Du kan diskutera och skapa dessa bygger på multi-player online-arena. Det faktum att du kan ha live-chatt med andra erfarna spelare är bra eftersom du kan bolla idéer med varandra för att förbättra dina matcher. Det finns också ett område som visar hur Champions spelar mot andra Champions. Om du fortfarande att lära sig spelet, använda detta verktyg för att hjälpa dig att veta vem som är vem i LoL.

Mobalytics

Mobalytics är en annan app som kan hjälpa dig oerhört. De har en Gamer Performance Index som hjälper dig hitta områden där du kan förbättra. En hel del spelare som denna applikation eftersom de har sett sitt spel förbättras med stormsteg bara genom att följa rekommendationerna lagt fram.

League of Legends verktyg är ute för att hjälpa dig att bli den bästa spelaren du kan vara. Dra nytta av vad varje webbplats och verktyg har att erbjuda bättre ditt spelande och öka din statistik.Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now