LoL Boost

LoL Boost

Kontoutjämning

20
Current and Desired Level
Please select your current and desired levels
-
+
-
+
Kassa
Total amount
$
296
18
329,3 US$
Ungefärlig slutföringstid 4-6 dagar
Våra funktioner
Varför välja BoostRoyal?
Uppstår offline
Ingen av dina vänner kommer att se boostern som spelas på ditt konto.
VPN-kryptering
Ditt konto är säkert med vårt avancerade VPN-system.
Spårning av beställningar
Spåra din beställning effektivt och utan ansträngning via kundområdet.
Gratis extra alternativ
Anpassade roller och mästare, VPN och offlineläge är standard.
Lojalitetsbelöningar
Få betydande rabatter, cashback på alla beställningar och gratis LoL-konton.
24/7 Live Support
Lita på vårt professionella supportteam dygnet runt.
Hur man köper?
En enkel process för att få upp en ny nivå.
Välj din favorittjänst
Välj först ditt spel och metod för att rangordna dig. Det finns olika sätt att nå ditt önskade mål. Välj det som passar bäst för dina behov.

Du kan alltid prata med oss i livechatten om du behöver hjälp.
Gratis extra anpassningar.
Intuitiv och okomplicerad köpprocess.
Kom igång
1- Välj tjänst
Välj och anpassa din önskade tjänst.
2- Slutföra betalningen
Välj den betalningsmetod som du föredrar.
3- Rank-up
Följ din beställning och chatta live med din booster.
Vår gemenskap
Powered by

Kärnan i Level Boosting

Under säsong 8 låste Riot äntligen upp 30 nivåhinder i LoL. Det låsta nivåindexet erbjuder äntligen ett korrekt sätt för spelare att visa upp hur mycket ansträngning de lägger på sina LoL-konton. Att nå spektakulära höjder när det gäller nivellering tar enorm tid av användaren. Nivåökning från Boostroyal är en ny innovativ tjänst med fokus på liganspelare som vill öka sin kontonivå med hjälp av en kompetent booster. Principen för nivåhöjning är att nå en målnivå som krävs av kunden inom kortast möjliga tidsram. För att uppnå extraordinära resultat i nivellering kommer våra kvalificerade boosters att spela på användarens konto för att tjäna XP och nivå upp i processen.

Fördelar med det nya obegränsade nivån-systemet

Med den efterlängtade uppgraderingen från Riot fick välpresterande LoL-spelare äntligen ett nytt belöningssystem som kan mäta deras tid på att spela. En annan från mätning, det låsta nivån i spelet ger ytterligare motivation för LoL-spelare. Från och med nu kommer spelare som tävlar med varandra inte bara att kunna jämföra sina prestationer i spelet med deras ELO utan de kan också använda kontonivåindikatorn. En annan spännande funktion är det nya belöningssystemet. Genom att spela vanliga eller rankade spel på ditt LoL-konto kommer du att belönas med nya och spännande belöningar varje gång du stiger upp.

Öka ditt LoL-konto

Genom att köpa en nivåhöjning från Boostroyal kommer League-spelare att tjäna belöningen från att vinna nivåer på det snabbaste livskraftiga sättet. Om du planerar att tävla med dina medspelare när det gäller att nå högre och högre, är att använda nivåhöjning det mest bekväma sättet att göra det. Boostroyal, som komponerar konkurrenskraftiga prispunkter och enastående prestanda för boosters, erbjuder en exceptionell nivåökande upplevelse för LoL. Jämfört med andra alternativ i hela segmentet är det tydligt att se för alla framtida deltagare av denna tjänst de fördelar och exklusivitet som Boostroyal erbjuder. Njut av denna nya tjänst från BoostRoyal, det enda officiella LoL boost-företaget med ett brett utbud av utmärkta LoL-relaterade tjänster.